Telefon kılıflı
Araba kumandası kılıflı
Direksiyon kılıflı
Kaput çamurluk filimli
Bazen misafirliğe gittiğim bazı evlerde tv kumandası poşetli hatta türkiyede ki kumandaların %85 pil kapağı kırık.
Yani demek istediğim fazla abartmamak gerek olduğunu düşünüyorum mühendis tasarımcı ne ise bir dünya kafa yorup estetik katmış hissiyat katmış onu kılıf ile hissiyatını öldürmeye ne gerek var.
Yani diyorum ki gaz maskesi ile gül koklanmaz anlayan anladı
Montajli fotosunuda yollarsaniz cok mutlu olurum. Bende almayi dusunuyorm
Teşekkür ederim. Tweetlerin orta da geldi onun da resmini atarım[MENTION=291]sirua35[/MENTION] gercekten kaliteli durmuş. Böyle küçük detaylar arabayı kaliteli kıldığını düşünüyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Tweetlerin orta da geldi onun da resmini atarım
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki haftadır honda kullanıcısıyım. Bu güne nasipmiş. krom cam cıtası taktırdım.ancak bişey danşmak istiyorum.forumda yeniyim. iç kapı tutamakları soyulmuş.nasıl bir çözüm önerirsiniz
Vites topuzu içim olanı beğenmedim ben. Çok fazla Chrome sevmiyorum. Beğeni meselesi hocam.Hocam çok güzel olmuş bende çok baktım bunlara acaba acaba diye almadım ama sizde görünce alasım geldi.
Bunun birde şu vites topuzu çevresi için olanı var ona baktınız mı
Car water cup decorative cover ABS electroplating car styling For Honda civic 2013 2014Birde hangi satıcıdan aldınız link paylaşma şansınız var mı