Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlıkArkadaşlar bugun hondama kısıtlı imkanlarla sıfır maaliyetle yalıtım ve izalasyon uygulaması yaptım. Nasıl mı? Biraz komik olacak kabul ediyorum gülebilirsiniz...
Çekpasların içersinde bulunan süngerimsi kauçuk malzemeden ön cam direk içi ve kelebek camının yanlarında bulunan kapaklar göğüslüğün sağında bulunan yuvarlak ızgara, komple bagaj ( bagaj kilidinin bulunduğu plastik içleri, Çamurluk ve bagaj kenarlarını kaplayan bagaj döşeme içleri kablo tesisatı. Koltukları yatırmak için mandallar bu saydığım yerler aşırı derecede tıkırtı şeklinde ses yapıyor ve beni rahatsız ediyordu. Şimdi araçtan bir tık ses gelmiyor. Sanki 30 bin km. geçmişe döndüzaman bulabilirsem camurluk ici pütür ve arac ici bitüself uygulaması yapacağım.
Teşekkürler hocam. Direkler ve kapaklarda oluşan sesler çoğu civic' te var. Belki arkadaşlara yararlı olur diye paylaşmak istedim. İşlem çok basit.Elinize sağlık![]()
Benim orijinal anahtardan daha şık olmus ? MaşallahFd6 anahtarı pantolon ceplerini deldiği için artık sustalıya geçiş yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 254466Ekli dosyayı görüntüle 254467
06 HONDA 2234