Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

Ad Soyad
Osman Kefal
Aracınız
Civic FC5 2020
Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Cuma günü LPG filtresini değiştirdim + enjeksiyonlara temizlik ve bakım yapıyoruz dediler onu da yaptırdım. Servis LPG filtresine 1.200-TL demişti, ben sanayide bu işlemlere 1.300-TL ödedim.
Cumartesi günü de Motul 0w-20, mann yağ filtresi, bosch hava filtresi + karbonlu polen filtre değişimleri oldu. Parçaları ben uygun fiyattan toplamıştım netten. İşçilik için 500-TL ödedim. Araba kendine geldi. Km: 69.000

Ad Soyad
Berkan karagöz
Aracınız
Civic FE1 2021
Hocam öncelikle çok çok yakışmış gerçekten. Bende de FC5 var. Spor yay takmak istiyorum fakat nerden temin edebilirim, hangi marka almalıyım veya kaç cm'lik almalıyım hiçbir bilgim yok. Rica etsem bilgilendirebilir misin ?
Teşekkür ederim xtremetuning sayfasında kendi kasama uygun 3.5 cm spor yay aldım. Kasa kodunuza uygun yay seçeneklerine bakabilirsin.

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Kışlık lastiklerden, sonbaharda yeni sıfır olarak aldığım lastiklere geçiş yaptım.

Falken Ziex ZE310 Ecorun, 215-55-16 97v XL model lastikler,
Islak: A, Yakıt: C, Ses: 69db

Kışlık lastiklerim de sessizdi ama bunlar gerçekten çok sessiz lastiklermiş. Sanki başka bir araba sürüyorum gibi geldi. Hem sürüş zevki hem sessiz olmasını beğendim. Gerçi lastikçide değiştikten sonra sabaha kadar ön sol lastik durduğu yerde inmiş. Satın aldığım kişi araçla beraber verilen çakmaklıkla beslenen şişirme pompasını hediye etmişti. 3 dk da şişirdim, sanırım sibop iğnesinden kaynaklı sorun oldu, şuan yok. Lastik düşünenlere, sessizlik ve konfor isteyenlere tavsiye ederim.

Geri