Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=NoFeaR link=topic=256.msg2726#msg2726 date=1396192305]
Maşallah diyelim, makina ateş ediyor
[/quote]
Tesekkur ederim aslinda sizin renkten cok istemistim modifiye icin bence en guzel renk füme fakat aralik sonu aldigim icin malum araclar bitmisti renk tercihi yapamadim
[quote author=Halil ayhan link=topic=256.msg2727#msg2727 date=1396192425]
Tesekkur ederim aslinda sizin renkten cok istemistim modifiye icin bence en guzel renk füme fakat aralik sonu aldigim icin malum araclar bitmisti renk tercihi yapamadim
Tapatalk
[/quote]
Hocam bende beyaza çok takılıp kalmıştım, eşimin füme istemesi ve herkesin beyazı tercih etmesinden dolayı fümeye karar verdim.
Modifiye için dediğine katılıyorum en az beya kadar yakışıyor
Fabrika full beyaz üretiyor sanırım, beyaz her zaman ellerinde oluyor, sizin jantlar çok hoşuma gidiyor, ama şu anda janttan öncelik navigasyon var.
Navigasyon sistemi icin kesinlikle orjinal servistekini alin tamam biraz pahali ama inanin faydasini goruceksiniz ben elegance smart paketli aldim yani ses sistemli paketi ve gercekten aracin en sevdigim yönü camlari kapatip icerde klip izlemek ayrica disarda servis harici yapilan bir ekran alip takma olayi aracin elektriksel olarak butun sistemini garanti disi birakiyor bilginize
[quote author=Halil ayhan link=topic=256.msg2736#msg2736 date=1396194475]
Navigasyon sistemi icin kesinlikle orjinal servistekini alin tamam biraz pahali ama inanin faydasini goruceksiniz ben elegance smart paketli aldim yani ses sistemli paketi ve gercekten aracin en sevdigim yönü camlari kapatip icerde klip izlemek ayrica disarda servis harici yapilan bir ekran alip takma olayi aracin elektriksel olarak butun sistemini garanti disi birakiyor bilginize
Tapatalk
[/quote]
Hocam Smart çok para o kadar bütçe ayıramayabilirim, garanti ile ilgili dışarıdan almış olsam bile montajını serviste yaptırmayı planlıyorum.
[quote author=NoFeaR link=topic=256.msg2738#msg2738 date=1396195134]
Hocam Smart çok para o kadar bütçe ayıramayabilirim, garanti ile ilgili dışarıdan almış olsam bile montajını serviste yaptırmayı planlıyorum.
[/quote]bu paylasimdan yola cikarak sunu anladim ki benim aracta garanti maranti kalmamis oluyo.
[quote author=timothyblue link=topic=256.msg2747#msg2747 date=1396199844]
bu paylasimdan yola cikarak sunu anladim ki benim aracta garanti maranti kalmamis oluyo.
[/quote]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.