Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence böyle siyah spor görünümlü bir araca krom yakışmamış
Araç ta on sislerdeki gündüz ledi güzel
Ben senin aracın renginde bir civic alsam ilk önce aracın üzerind e krom görünümlü her şeyi black siyah yapardım. Siyah jant takardım. Cam filmi seramik kaplama on kaput film devam. Araç uzaktan yakından herkesi etkilemeyi başarır. Rakip ç ve ş segmentlere binenler aşık olurlar bu araca. Bende beyazı var sade ve küçük dokunuşlarla süper oldu. Japonlar yapar türkler guzellestirir
Michelin 235 45 17 pilot sport4 lastik taktım yol tutuşu inanılmaz değişti. Birde bu jant ile inanılmaz görünüşe kavuştu tavsiye ederim. Üzerindeki hondanin vermiş olduğu o çirkin jantları 1900tl ye sahibinden de sattın aracı aldığım da yeni jant lastik hazırdı hemen söktürdüm sabah erkenden sattigim kişiye teslim ettim. Jant lastiğe 2700tl verdim 12 taksit. Eskisini peşin 1900e sattım. Fark 800tl ?
Bu araca sakın ola 18 jant takmasın kimse araba bana sorarsanız hem çirkinlestiriyor hemde jant üzerinde giderek aracın konforunu öldürüyor. Görüntüyü güzelleştirmek büyük jant seçimiyle olmaz doğru jant seçimiyle olur. Benim aldığım jant a iyi bakın aracın üzerindeki 5 yerde jantttaki hatların bire bir aynısı mevcut. Ona çok dikkatli bakın derim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.