hondanın kendi özel servislerinden de temin edebilirsiniz bujileri güvendiğiniz ve bilindik bir yer var ise
İnternette gördüklerinizin %99u imitasyon. Yetkili servisten aracınıza uygun orjinal bujileri alabilirsiniz. 700-900 arası fiyatlardadır tahmini.fd6 2008 1.6 aracıma buji değiştireceğim ama internetten baktıgımda NGK markanın fiyatları arasında farklar var hangısı orjınal hangısı imitasyon anlamak zor. aldığınız memlun kaldıgınız bır yer varmı. yardımcı olabilecek biri.
tesekkurederım orjınalını bulup kendım degıstırmek ıstıyorum. servisse basıt bır iş için tonla para sayma taraftarı ddeğilim.İnternette gördüklerinizin %99u imitasyon. Yetkili servisten aracınıza uygun orjinal bujileri alabilirsiniz. 700-900 arası fiyatlardadır tahmini.
Fd6 ninki 650 tl serviste yakinlarda sormustumtesekkurederım orjınalını bulup kendım degıstırmek ıstıyorum. servisse basıt bır iş için tonla para sayma taraftarı ddeğilim.
Servistekiler orjinal işçilik 50tl almışlardı benden.tesekkurederım orjınalını bulup kendım degıstırmek ıstıyorum. servisse basıt bır iş için tonla para sayma taraftarı ddeğilim.