Size şöyle bir şeyden bahsedeyim bir tanıdığım Mercedes Benz E200 coupe araç almıştı 2018 yılında araç 120 kilometreyi geçince klima açıkken ses yapmaya başladı Ben defalarca servise git gel yapmasına rağmen çözülmedi. Aradan çok kısa günler geçti bu sefer klima açık değilken bile ses yapmaya devam etti araç alalı 2-3 ay olmasına rağmen değişim talebi reddedildi ve size ömür boyu ücretsiz servis verelim dediler. Mercedes servisteki Usta'nın yaptığı açıklama şuydu bu araba motoru klimayı kaldırmıyor abla. 220 beygir araba bu arada
sonra sonra davalar felan derken çözdüler istanbulda bi serviste.
Yine wv amarok 4x4 araç aldı bi tanıdık çiftlikte kullanmak için onlarda da direksiyon mili kronik sıkıntılıymış. Servis ne dese beğenirsiniz, sen bunu dağa taşa vurmuşsun abi. Ulan 4x4 almışım bile bile çiftlikte kullanmak için ozaman gider binek araç alırdım demi. Yok yok yok. Tr de böyle maalesef. Hakkımıza giriyorlar ve biz izliyoruz.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine wv amarok 4x4 araç aldı bi tanıdık çiftlikte kullanmak için onlarda da direksiyon mili kronik sıkıntılıymış. Servis ne dese beğenirsiniz, sen bunu dağa taşa vurmuşsun abi. Ulan 4x4 almışım bile bile çiftlikte kullanmak için ozaman gider binek araç alırdım demi. Yok yok yok. Tr de böyle maalesef. Hakkımıza giriyorlar ve biz izliyoruz.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi