Telefınla görüşün mutlaka. Ben görüşmedim. 620 ye aldım. Sitelerindeki fiyattan. Telefonla görüşen bazı arkadaşlar 600 e almışlar. Ellerinde 10 civarı kit mevcuttu. Ben alırken 3 takım civarı kaldı demişlerdi.bitmiş olabilir. Benden 2 hafta soranlar için 750 li fiyatlar vermişler. Sizr tavsiyem servisten fiyat alınız. Dışarda yaptırdığınız zaman hiçbir zaman serviste yapılan gibi olmuyor. Serviste takılan tayvan malını aldım ama serviste takılan bi black edition gördüm. Sıfır hata ile takılmış. Hatta arada conta tarzı birşeyde vardı. Şimdiki aklım olsaydı serviste artı 500 gibi bi rakam bile olsa orda yaptırırdım. Benimkinin maliyeti 620kit+400 boya+130 montaj gibi bişeydi. Aklımda kaldığı kadarıyla. Yani 1150 gibi maloldu. Artı spoiler ve cam spoileri katarsanız 150+150 toplam 1500 lü rakamlara çıktı.oda peşin. Serviste 2000 li rakamlara yaparlarsa ki taksitlede karttan çekiyorlar hiç düşünme serviste yaptır derim. Aralarında ciddi işçilik farkı oluyor.
Servis olarak eskişehirdende fiyat alın. Bazen bursadan ciddi ucuz fiyat veriyorlar. Ben bakımlarını bile orda yaptırıyorum. Aracıda ordan almıştım.
Servis olarak eskişehirdende fiyat alın. Bazen bursadan ciddi ucuz fiyat veriyorlar. Ben bakımlarını bile orda yaptırıyorum. Aracıda ordan almıştım.