Cam buğusu

Ben traş köpüğü işine pek sıcak bakmıyorum açıkçası...geçen hafta yapmıştım..1 haftadır pis ve izli kullanmak zorunda kaldım ayrıca daha fazla buğu yaptı nedense....bugün cam sil ile temizlemek zorunda kaldım...daha traş köpüğü işine girmem sonra temizlemesi zahmetli oluyor....buğu alma düğmesine devam... camsil ile 1 ayda 1 silerim içten olur biter ;)

HONDAŞK 'tır....

Merhaba,

Konuya bir açıklık getireyim. Traş köpüğü işe yaramıyor. Kullanılması gereken ürün traş jeli (mavi renkte olanlar) olarak geçen malzeme. Kesinlikle işe yarıyor ancak, gece karşıdan gelen arabaların ışığı cama vurduğunda biraz da olsa yağlı bir görüş oluşturuyor ve görüş kalitesini bozuyor. Ayrıca ürün cama sürüldükten sonra silmesi zor oluyor ama ben de yaklaşık 1-2 ay sıfır buğulanma yaşattı. Bahsettiğim ürün aşağıdaki linktekidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ad Soyad
Ali Kapam
Aracınız
Civic FD6 2007
6 yıl 2007 jettaya bindim daha buğulanma nedir bilmem buğulanma tüm araçlarda araç motoru ısınana kadar olur kışın oda bi beş on dk sürer sonra buğulanma olmaz. Fakat 2007 fd6 aldım çok şaşkınım araç kış boyu buğulanmadan kurtulamadım. Uzun yolda buğu çözücü ile buğuyu açıyorum ve kapatıyorum. Bir müddet sonra araç biraz soğuyunca ayağa ve cama ısıyı verdiğimde bile hemen camlarda buğu oluşuyor. Bu bence hondanın mühendisliği ile alakalı. Sıcak soğuk dengesiyse madem neden jettada yıllarca böyle bir sorun yaşamadım?

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Deneyimlerim sonucu tespit ettiğim bir durumu belirtmek isterim.

Araç içerisinde nemli bez bırakmayın. Yada paspaslari yıkayıp nemli bırakmayın. Camlar bu sebeple de buğulanabiliyor.

Geri