Hocam merhaba, LLumar kalitesinden şaşmamanızı öneririm. Montaj sırasında söküp tekrar takacaklarsa okey lakin takmayacaklarsa LLumarın yetkili bayilerinde yaptırmanızı öneriyorum. Montaj sırasında sökülmesinin nedeni ıslak olan film cam yüzeyinin toplayarak tekrar bozmamasını sağlamak. Camlarımızın her iki tarafında da su kanalları için sıyırıcılar var. Dediğim gibi tekrar takılması gerekir aksi halde cam hiçbir zaman 100% sabitleme yapmaz ve yüksek hızlarda hasara neden olur.Arkadaşlar tekrardan merhaba
Bugün Şirinevler tarafından Lumar bayisinden atr20 serisi için 700 tl fiyat aldım. Bir de afc film var 600 tl nakitte global ır serisi için fiyat aldım. Bunları bilgi olması için paylaşıyorum herhangi bir uygulama tecrübem olmadı. Şöyle bir bilgi söylediler cam filminin alttan daha sonra kalkmaması için kapı pandizotlarını sökeceklerini söylediler. Orjinallık ve trim sesi gibi şeyler benim için önemli olduğundan filmden şuan için vazgeçtim. Bu konuda tecrübesi olan var mı. Her Honda civic camında kapı pandizot sökülüyor mu?
Bir de Civiclerimiz özelinde filmin üst kısmını ben törpületiyorum. Böylece cam aç kapatmalarda filmin tekrar açılması mümkün olmuyor. Yaparlarsa öneririm. ATR Premium serisi bir film ATR 20 serisinden çok memnun kalacaksınız. Garanti kartınızı almayı unutmayın.