tmr21
0
Arkadaşlar aracın dış cam Sıyırıcı fitilleri resimlerdeki gibi çatlamış bunları değiştirmek ne kadara mal olur?
SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geri dönüş için teşekkürler, konunun faydalı olacağını düşündüğüm için sabitliyorumCam sıyırıcı bugün geldi, kaportacı monte etti, kendimizde değiştirebilirmişiz çıtayı çekince çıkıyor, gayet başarılı fakat dış kaplama yumuşak mat fitilden oluşuyor tek bir çıta değiştirildiğinde orjinal çıtanın yüzeyi parlak olduğu için yan yana sırıtıyor, cama temas edenasıl sıyırıcı kısmı cama tam yapışmıyor bu nedenle asıl işlevi olan camı sıyırma görevini tam yapamıyor, zamanla sıcaktan cama iyice yapışırmı bilmiyorum.
Bu arada çıkan parçayı incelediğimde şunu farkettim, cama deyen ve cam sıyırıcı özelliğini yapan fitil sağlam, sadece üstteki fitil görünümlü olup boşluğu dolduran kısım güneşten etkilenip parçalanmış, yani kozmetik bozukluk işlevselliği devam ediyor. Çıkan çıtayı atmadım belki o parçalanan kısmı falçatayla temizleyip kullanabilirim yedekte dursun. Şimdilik gözlemlerim budur...
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi