Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=NoFeaR link=topic=1016.msg19965#msg19965 date=1416250027]
[member=249]Can[/member] bu benim kamerayla aynı marka senin ki 3 5 üst versiyonu galiba
Montaj videosu gayet geçerli olmuş, direkte ki plastiği sökmek kolay mı bildiğin üzere Fb7 biraz uğraştırıyor
Kameranın görüntüsü hoşuma gitti, bir de canlı göreyim alma ihtimalim yükseliyor
[quote author=NoFeaR link=topic=1016.msg19970#msg19970 date=1416250715]
Montaj videosu gayet geçerli olmuş, direkte ki plastiği sökmek kolay mı bildiğin üzere Fb7 biraz uğraştırıyor
Kameranın görüntüsü hoşuma gitti, bir de canlı göreyim alma ihtimalim yükseliyor
[/quote]Abi benimkinde yılların verdiği esneklik olabilir pıt diye çıktı hiç uğraştırmadı haftaya pazara buluşma ayarlıyorum orada daha detaylı inceleriz.
[quote author=Can link=topic=1016.msg19974#msg19974 date=1416250871]
Abi benimkinde yılların verdiği esneklik olabilir pıt diye çıktı hiç uğraştırmadı haftaya pazara buluşma ayarlıyorum orada daha detaylı inceleriz.
[/quote]
Bu hafta değil önümüzdeki hafta olabilir, bu arada senin maun kaplamaları ben yakında sökerim, en sevmediğim şeylerden biri
[quote author=NoFeaR link=topic=1016.msg19977#msg19977 date=1416251137]
Bu hafta değil önümüzdeki hafta olabilir, bu arada senin maun kaplamaları ben yakında sökerim, en sevmediğim şeylerden biri
[/quote]30 kasım düşünüyorum abi zaten. O kaplamalara benim yakın arkadaşım da karşı sök sök diyor da zamanı var onun daha .muha.
Çok komik bir şey oldu. Kamera varken yüksek sesle müzik dinleyince böyle bir sonuç çıktı .muha. .muha. .muha. Bunu engelleme şansım yok sanırım değil mi ?
Gündüz olsa herhalde bu kadar çok iz bırakmaz sanırım.
Ancak, odaklamada ciddi sorun var gibi görünüyor. Hani sonsuza odaklayıp her şeyi netlemesini beklerdim. Gece ve gündüz, genel bir flu durum var.
Eğer youtube kaliteyi düşürüyorsa sorun yok, aksi halde almayı tekrar düşünmem gerekecek.
[quote author=Mesudum link=topic=1016.msg20094#msg20094 date=1416316626]
Gündüz olsa herhalde bu kadar çok iz bırakmaz sanırım.
Ancak, odaklamada ciddi sorun var gibi görünüyor. Hani sonsuza odaklayıp her şeyi netlemesini beklerdim. Gece ve gündüz, genel bir flu durum var.
Eğer youtube kaliteyi düşürüyorsa sorun yok, aksi halde almayı tekrar düşünmem gerekecek.
[/quote]Videoyu sesi açık izlemediyseniz sesi açık olarak tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum Ses sistemi olduğu için basstan dolayı kamera sallanıyor, sessiz çekimlerde sorun yok aslında.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.