Konu ile alakadar olan forum yöneticilerine teşekkür ederim
Duyarlı olmanız sevindirici
Bazı arkadaşların dediği gibi genelde Herhangi bir internet sitesinde bir araştırma yaptığınızda evet o yönde tanıtım reklamları geliyor ama ben bu konuda hiç arattırma yapmadığım halde sürekli reklam geliyor ve o kadar çok geliyor ki sayfanın her tarafı reklamlarla dolu gibi hissediyorum kendimi.
Tabii site yönetiminin elinde olan bir şey var mı engellemek adına benim öğrenmek istediğim oydu
yoksa elde olmayan imkanlarda dolayı ise yapacak bir şey yok
Arkadaşlar forumun sürekliliğini sağlayabilmek için Google reklamlarına ihtiyaç duyuyoruz. Sizlerden gelen geri bildirimler ile de elimizden geldiği kadar düzenleme ve engelleme yapmaya çalışıyoruz. Reklam sayıları ile ilgili google otomatik reklamları kullanıyoruz reklam yerleşimini ve sıklığını kendisi ayarlıyor.
Forumun hızıyla ilgili güncelleme çalışmalarımız devam ediyor, şu anda gözle görülür bir hızlanma var.
Arkadaşlar forumun sürekliliğini sağlayabilmek için Google reklamlarına ihtiyaç duyuyoruz. Sizlerden gelen geri bildirimler ile de elimizden geldiği kadar düzenleme ve engelleme yapmaya çalışıyoruz. Reklam sayıları ile ilgili google otomatik reklamları kullanıyoruz reklam yerleşimini ve sıklığını kendisi ayarlıyor.
Forumun hızıyla ilgili güncelleme çalışmalarımız devam ediyor, şu anda gözle görülür bir hızlanma var.