çok eski tarihli lastikler. en yenisi 2018 genelde daha eski bir da lassa söyleyebildi. sonbaharda sormak lazım kışlıkları galiba.Siz arayın tam cevap alamasanızda isterseniz gidip bakabilirim lastiklere hem fiyatta almış olurumEkli dosyayı görüntüle 260110
Elimde bir önce ki aracımdan çıkan runflat lastikler mevcut bir de annemin captivasından çıkan eski lastikler mevcut, lastiklerin durumları iyi sayılmaz biraz iyi olanı da var kötü durum da olanı da captivanın 9 yıllık lastikleri de var ihtiyacı olana veya ben bunları stepneye takarım yada idareten şimdilik kullanırım diyen olursa lastiğin durumuna göre cüzzi bir fiyata verebilirim.
tekrar söylüyorum lastiklerin durumları pek iyi değil depo da yatacağına birisinin işine yarasın diye sembolik bir rakama vereceğim.
Kışlıklar sadece 2 kış toplamda 15 bin km falan kullanıldı.
Konum Ankara Çankaya.
Hocam haklısınız atsan atılmazHocam 9 yıllık lastik, atsan atılmaz satsan satılmaz.Çok iyi durumda olanlar bir ihtimal stepneye takılabilir.
Hocam haklısınız atsan atılmazzaten maddi bi beklentim yok işine yarayan varsa diye yine de koymak istedim
![]()