Civic FC5 Çıkma motor?

Ad Soyad
MELİH ATAŞ
Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar daha önce konusunu açtım.2019 civic aracım yatak sarmıştı.Parçaları bekleme süresi ve maliyeti nedeniyle çıkma motora (110.000tl)karar verdik.Motoru bulan kişi yurt dışından çıkma olduğunu ve 5-10 beygir daha yüksek olduğunu söyledi.Bu durumda bana enteresan geldi.Böyle bir şey mümkün müdür ? Ben aynı motor mu diye özellikle sordum çünkü 5-10 beygir fazla olması motorda illa bir farklılık olması anlamına geliyor diye düşünüyorum.Tamamen aynı motor dediler.Düşüncelerinizi bekliyorum.

motorun kodu varmı elinizde r16b sizdeki atmosferik motor kodu. aynı kodsa güç olarak sallamışlar. ama baska kodsa farklılıklar olabilir ayrıca farklı bir blok emin olmamakla birlikte ecu ve diğer yazılımsal farklılıklar cıkartabilir size. sonucta aracın üstündeki ecu r16b için kodlanmış bir beyin.

Hava yakıt karışımı bundan etkilenebilir. Sonucunda yanması gereken yakıttan az yakıt giderse fakir karışım sorunu yaşayabilirsiniz. Tabi bu çok ciddi oranda olmayabilir. Lpg de ayarlama imkanı olur. Yurt içinde varken neden yurtdışından bulma gereği duydunuz.

Geri