Merhaba,
Diğerler filitreler servis den mi aldınız. Almadınız ise marka veya linkleri paylaşır mısınız.
Sağol
Diğerler filitreler servis den mi aldınız. Almadınız ise marka veya linkleri paylaşır mısınız.
Sağol
yukarda herseyi yazdım hocam. yag filtresini değiştirdim mann. diğerlerini 20 binde veya 15 binde bir degistirecegim polen filtresi mann var piyasada hava filtresi güvenilir bir marka bulursam alacağım bulamazsam sadece onu servisten alacagim.Merhaba,
Sağol
ben viyu diye sesi gazlayinca değilde sessiz bir ortamda ilk hareket halinde duyuyorum. dizel multijetteki gibi her gazlamada cam açıkken gelen uçak sesi gibi turbo sesini hiç duymadımKonuyla alakasız olacak belki ama bu motorda gazlayınca turbodan üfleme sesi duyuluyor mu yoksa anormal mi
hayır ben duymadım. cam kapalı iken de duyuluyor mu? turbo bağlantıları veya hortumunda kaçak olmasın?Çok bariz bir ses değil aşağıdan vıs gibi birşey araç 3000 km’de
Çok bariz bir ses değil aşağıdan vıs gibi birşey araç 3000 km’de
Merhaba,yukarda herseyi yazdım hocam. yag filtresini değiştirdim mann. diğerlerini 20 binde veya 15 binde bir degistirecegim polen filtresi mann var piyasada hava filtresi güvenilir bir marka bulursam alacağım bulamazsam sadece onu servisten alacagim.