- Ad Soyad
- Timur.S
- Aracınız
- Civic FE1 2023
Herkese selamlar 2022 model 182 lik araç almayı planlıyorum fakat direksiyonda yaşandığı söylenen takılma hissi sorunu hakkında bilgisi olan var mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
aşırı ama uç noktalara taşınacak derecede aşırı abartılmış bir durum gönül rahatlığıyla alın derim.
1) her civicte olmuyor
2) oldumu öyle kaza vs yaşatacak birşey değil yumuşakca döndüreceğiniz direksiyonda hafif hafif takılmalar olıyor öyle milletin anlatığı direksiyonla güreşmiyorsun.
3) sorunu honda zaten kronik adı altında benimsedi ve sorun yaşanan araca direksiyon kutusu siparişi veriliyor 3-4 ayda geliyor takılıyor birdahada tekrarlamıyor
4) o bekleme sürecindede eğer tecrübeli bir servis ise servisiniz sizin kendi sıkıntılı direksiyon kutusunda ufak 1 günlük müdahale ile sıfır gibi yapıp yolluyor bırakın değişen kutuyu ben bu arızalı kutudaki müdhale sonrası bile bir daha yaşamadım
risk almak istemeyen,ustasını buna vakit ayıramayan servisler sadece yeni kutu siparişi veriyor aracınız çok çok kötü ise yola çıkamaz diyerek adınıza yine aynı segment araç kiralıyor, millet şikayetçi ama onada anlam veremiyorum adam sana kendi cebinden passat,3008 kiralıyor (cidden bu serileri aldı bazı üyelerimiz)
ve sizin arac 3-4 ay km yapmamış oluyor siz sizin verdiğiniz araçtan daha pahalı bir araca ikami binmiş oluyorsunuz oda en extrem durumda olan hadise bu.