arkadaşlar , body kiti boyalı alma çok garip olur diyolar. boyasız olarak alıp tamponlarla beraber boyat diolar. ne yapmak lazım?
ben de o şekilde alacaktım ama sakın öyle yapma dedi tanıdık biri. aracın boyası 4 yıllık yeni boyalı parça takarsan sırıtır gibisinden konuştu. hiç duymadım böyle bişey o yüzden sorayım dedim.
modulo kit i aldım bugün yarın ulaşır elime , en geç haftasonuna montaj işi yapılır. peki şimdi biz bunu monte ederken çift taraflı bant mı kullanıyoruz , silikon mu sıkıyoruz napıyoruz?
arkadaşlar ben bugün aldım body kitleri. boyaya verdim. spoiler hariç hiçbir parçaya silikon uygulanmaz. spolier da belki vida ile takabiliriz. yan, ön , arka ekler zaten geçmeli yerlerine tutturuyosun gerdirerek. aralık kalmıyor silikona hiç gerek yok .istediğin zaman çıkart tak hiç iz yok boya kalkması yok.
modulo kit i aldım bugün yarın ulaşır elime , en geç haftasonuna montaj işi yapılır. peki şimdi biz bunu monte ederken çift taraflı bant mı kullanıyoruz , silikon mu sıkıyoruz napıyoruz?