Aksoy da vardi bro. Bi bak istersen.Türkiye de servis dışında spor panjur alabileceğimiz yer var mı
Aksoy da vardi bro. Bi bak istersen.Türkiye de servis dışında spor panjur alabileceğimiz yer var mı
Ekleri boyatıp taktırdım. Moralim bozuldu yeni aldığım twaian plastiği diye ek serviste takılanla aynı değil vida yerleri yok. Dışarıda serviste takılanın aynıısı yok mu
Taktırdım artık keyfim yok hala serviste takılan gibi olmadı veya oldu benim içime sinmiyor.. Servis dışında siz ekleri kime boyatıp taktırıyorsunuzAksoy tuningte var diye biliyorum
Ben aksoydan aldim iki gun sonra geldi (istanbuldan konyaya) goturdum aracin boya koduyla boyattim. Baktim delikler klipsler hazir kendim monte ettim.Taktırdım artık keyfim yok hala serviste takılan gibi olmadı veya oldu benim içime sinmiyor.. Servis dışında siz ekleri kime boyatıp taktırıyorsunuz
Ben aksoydan aldim iki gun sonra geldi (istanbuldan konyaya) goturdum aracin boya koduyla boyattim. Baktim delikler klipsler hazir kendim monte ettim.
Evet. Abs plastik yaziyordu. Taiwan mali. 460 liraya almistim galiba. 275 e boyattim. Montaj benden iste.Plastik dimi benimkide hiçbir delik yok ama plastiği iyi şu an baya pişmanım aksoyu bilmeden aldığım için
Evet. Abs plastik yaziyordu. Taiwan mali. 460 liraya almistim galiba. 275 e boyattim. Montaj benden iste.
Evet. 4 parca.Komple mi 460