Abi gercekten igrendim ilk defa kendi sesimi dinledim bu yasima kadarDostum hayırlı olsun.
Ses olayı psikolojik
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi gercekten igrendim ilk defa kendi sesimi dinledim bu yasima kadarDostum hayırlı olsun.
Ses olayı psikolojik
arkadasın modul geldi montajda bana patladı parkı U ledden aldım modul gercekten gördüğüm en kullanıslı modul..passatada fena yakıstı...Sağol timucinHayirli olsun hocam. Montajda park enerjisini hangisinden almayi dusunuyosun? Sonuk gunduzden mi parlak gunduzden mi?
Güle güle kullanın hocam. Ben de dün gündüz farinin iki kademesinde de yakma işini hallettim. O park ampulune ek yaptığın kablo var ya. Onu çatal yaptım iki telle. 1N4007 Diyot koydum tek yönlü geçirsin diye. Tam istediğim gibi oldu . Şimdi ayna sinyallerini bağlamaya geldi siraarkadasın modul geldi montajda bana patladı parkı U ledden aldım modul gercekten gördüğüm en kullanıslı modul..passatada fena yakıstı...Sağol timucin
Güle güle kullanın hocam. Ben de dün gündüz farinin iki kademesinde de yakma işini hallettim. O park ampulune ek yaptığın kablo var ya. Onu çatal yaptım iki telle. 1N4007 Diyot koydum tek yönlü geçirsin diye. Tam istediğim gibi oldu . Şimdi ayna sinyallerini bağlamaya geldi sira
Amerikan park için Yan ayna sinyaline giden hattı nasıl buluruz.yardımcı olabilecek varsa iyi olur.
Hocam 3 senedir aklımda fakat zaman ayıramadım o ise. Ama incelediğim kadarıyla iki yolu var. Ya ayna sökülüp ampul arkasından giriş yapılacak. Ya da kapıyı açınca aradan görünen kablo demeti hortumu var alt menteşenin orda. Ordan sinyale giden kablo bulunup oraya giriş yapılacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende araç kontrol kalemi var. Kabloyu dediğiniz gibi bulmaya çalışacağım. Fakat Aslında sorun nereyi kurcalayacağımız. Timuçin kapı girişindeki kablo demetini söyledi. Benimde aklımdan içteki sigorta kutusundan ayrılan kablolardan sola sinyal verdiğimde kontrol kalemindeki ışıkta yanıp sönerse bulurum diye tahmin ediyordum. Ama emin değilim.