S
Silinen üye 20336
Guest
-“Bizden aldığınız arabalara binerseniz garanti kapsamı dışına çıkar haa ona göre” diyecekler yakında bu gidişle... ?Ne garantiymiş arkadaş. Kendi aracımıza dokunamaz olduk. ?
-“Bizden aldığınız arabalara binerseniz garanti kapsamı dışına çıkar haa ona göre” diyecekler yakında bu gidişle... ?Ne garantiymiş arkadaş. Kendi aracımıza dokunamaz olduk. ?
Sadece fiyatlara bakılırsa muhtemelen piyasaya göre fahiş değildir. Ancak yapılacak işlemlerin parasının karşılığı olacağını düşünmüyorum.Seramik kaplama, kaput koruma, film, ses yalıtım bunları 3200 tl fiyat istediler. Yüzde 50 gibi bir ses yalıtımı mevcutmuş. Değer mi acaba. Kararsız kaldım.
Rahmetli dedemin bir lafı vardı (mobilyacılık yapmıştı) koltuklarımıza oturmazsanız ömür boyu garanti-“Bizden aldığınız arabalara binerseniz garanti kapsamı dışına çıkar haa ona göre” diyecekler yakında bu gidişle...
Ben önümüzdeki hafta aracın altına ses yalıtımı yatıracağım. Daha önceki araçlarımda da ziebart ta yaptırmıştım ve en fazla %10-%15 etkisi olmuştu ancak honda aracınıza profesyonel bir yalıtım yaptırırsanız yaklaşık 6000 TL tutuyor bu da gereksiz pahalı. Bu yüzden lastikleri değiştirdim, kapılara ilave fitiller yapıştırdım, kapı içlerine da yalıtım malzemesi koyacağım artık olduğu kadar...
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.