Civic Cafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Ynt: Civic Cafe

Günaydın Hakan Abi, İyi haftalar.

sk67a

0

Gecende 2. kopruyu gectim; Kavacik cikisi oncesinde dikiz aynasindan janjanli kirmizi-mavi cakar isikli 2 adet sivil arac geldigini gordum;
birbirilerini takip ediyorlardi; emniyet seridine girip-cikip tehlikeli makaslar atiyorlardi; "bir vukuat cikacak" diye dusundum;
onumdeki araci cok fena kistirip onunu kestiler; adam da sinirlendi herhalde; birkac kez selektor yapti onlara; derken bu iki
arac biraz daha emniyet seridine girdiler; sonra tam goremedim; galiba onlerine emniyet seridinde ariza yapmis bir arac cikti;
(aaaa, olur mu oyle sey? Ariza yapmis bir aracin emniyet seridinde ne isi var? Ne kadar kural tanimaz suruculer var trafikte. cIk cIk cIk ...)
ondeki arac savrularak durdu; onu takip eden arac cok garip bir sekilde direksiyonu saga kirdi; zaten emniyet seridindeydi;
yolun kenarindaki yamaca dogru tirmanip gummmmm!! diye on tarafini topraga vurdu; arac sarsildi; biraz uzakta oldugum halde gorebildim.

Simdi; neden bunlari yazdim...

1. Arka camdaki arkaya bakan trafik kayit kameram bu iki aracin gecmisini (gelmisini, gecmisini, bilmem nesiniiiii.... ) kaydetti.
Yani daha onume gecmeden once emniyet seridine girdiler; makaslar attilar; yuksek suratte trafigi tehlikeye soktular.

2. On camdaki one bakan trafik kayit kamerasi da esas kaza anini kaydetti. Fakat benim onumdeki aracin onundeki aracin onunde
kaza meydana geldigi icin kamera ucu ucuna olayi kaydetti.

Arkadaki arac VW Passat idi (artik degil), on farlar yere dusmus; motor izgarasi parcalanmis; radyator gorunuyor; motordan dumanlar cikiyor.
Neden direksiyonu saga kirip da yamaca tirmandigina anlam veremedim. Fren yapacak mesafesi vardi; cok cok da hizli gitmiyordu. Garip ..

Kissadan hisse ...

Bir trafik kayit kamerasina ne zaman ihtiyaciniz olacagini kestirmeniz zor. Iyisi mi, simdiden edinin bir tane.

Benim aracta 3 adet trafik kayit kamerasi var. Neden 3 tane? Iste, oyle. Bende boyle.

Youtube'a aktardik videolari ama ne sans, Youtube gitti... Yine de linkler asagida.

1. trafik kamerasi:

https://www.youtube.com/watch?v=g24VkYwz3Pg&list=UUy1w9gRd94l0DfAccH60Wgg

2. trafik kamerasi:

https://www.youtube.com/watch?v=R7-6wurT1-8&list=UUy1w9gRd94l0DfAccH60Wgg

3. trafik kamerasi:

https://www.youtube.com/watch?v=xwBJGfXggS0&list=UUy1w9gRd94l0DfAccH60Wgg

[quote author=sk67a link=topic=25.msg2859#msg2859 date=1396299932]
Gecende 2. kopruyu gectim; Kavacik cikisi oncesinde dikiz aynasindan janjanli kirmizi-mavi cakar isikli 2 adet sivil arac geldigini gordum;
birbirilerini takip ediyorlardi; emniyet seridine girip-cikip tehlikeli makaslar atiyorlardi; "bir vukuat cikacak" diye dusundum;
onumdeki araci cok fena kistirip onunu kestiler; adam da sinirlendi herhalde; birkac kez selektor yapti onlara; derken bu iki
arac biraz daha emniyet seridine girdiler; sonra tam goremedim; galiba onlerine emniyet seridinde ariza yapmis bir arac cikti;
(aaaa, olur mu oyle sey? Ariza yapmis bir aracin emniyet seridinde ne isi var? Ne kadar kural tanimaz suruculer var trafikte. cIk cIk cIk ...)
ondeki arac savrularak durdu; onu takip eden arac cok garip bir sekilde direksiyonu saga kirdi; zaten emniyet seridindeydi;
yolun kenarindaki yamaca dogru tirmanip gummmmm!! diye on tarafini topraga vurdu; arac sarsildi; biraz uzakta oldugum halde gorebildim.

1. Arka camdaki arkaya bakan trafik kayit kameram bu iki aracin gecmisini (gelmisini, gecmisini, bilmem nesiniiiii.... ) kaydetti.
Yani daha onume gecmeden once emniyet seridine girdiler; makaslar attilar; yuksek suratte trafigi tehlikeye soktular.

2. On camdaki one bakan trafik kayit kamerasi da esas kaza anini kaydetti. Fakat benim onumdeki aracin onundeki aracin onunde

Arkadaki arac VW Passat idi (artik degil), on farlar yere dusmus; motor izgarasi parcalanmis; radyator gorunuyor; motordan dumanlar cikiyor.
Neden direksiyonu saga kirip da yamaca tirmandigina anlam veremedim. Fren yapacak mesafesi vardi; cok cok da hizli gitmiyordu. Garip ..

Kissadan hisse ...

Bir trafik kayit kamerasina ne zaman ihtiyaciniz olacagini kestirmeniz zor. Iyisi mi, simdiden edinin bir tane.

Benim aracta 3 adet trafik kayit kamerasi var. Neden 3 tane? Iste, oyle. Bende boyle.

Youtube'a aktardik videolari ama ne sans, Youtube gitti... Yine de linkler asagida.

1. trafik kamerasi:

https://www.youtube.com/watch?v=g24VkYwz3Pg&list=UUy1w9gRd94l0DfAccH60Wgg

2. trafik kamerasi:

https://www.youtube.com/watch?v=R7-6wurT1-8&list=UUy1w9gRd94l0DfAccH60Wgg

3. trafik kamerasi:

https://www.youtube.com/watch?v=xwBJGfXggS0&list=UUy1w9gRd94l0DfAccH60Wgg
[/quote]

Sami Hocam haklısın kameralar şart aslında benimde çözemedigim bir fazlalık var aracimda yeni fark ettim birazdan buraya kopyalarım belki siz biliyorsunuzdur ne oldugunu.

Arkadaslar, FB7 kasa 2013 model elegance ı olanlar sizinde aracın arka camında, söför tarafı arka kare kolonunun ön tarafında kafa baslıgı ile arka kolon arasında siyah kucuk bir kolon gibi birsey var mı hatta kablosuda görünüyor iste o nedir ne ise yarar bilen var mı yeni fark ettim de :aman:

sk67a

0

[quote author=Attila Khan link=topic=25.msg2866#msg2866 date=1396337071]
Arkadaslar, FB7 kasa 2013 model elegance ı olanlar sizinde aracın arka camında, söför tarafı arka kare kolonunun ön tarafında kafa baslıgı ile arka kolon arasında siyah kucuk bir kolon gibi birsey var mı hatta kablosuda görünüyor iste o nedir ne ise yarar bilen var mı yeni fark ettim de :aman:
[/quote]

Bence arabada konustuklarina cok dikkat et; Honda Civic hakkinda arabada sesli elestiri kesinlikle yapma. Gebze'nin bir parmagi olabilir.
Fabrika yani. Dinlemedeler. Merkez, merkez. Tamam.

Fotografi var midir?

[quote author=sk67a link=topic=25.msg2873#msg2873 date=1396338190]
Bence arabada konustuklarina cok dikkat et; Honda Civic hakkinda arabada sesli elestiri kesinlikle yapma. Gebze'nin bir parmagi olabilir.
Fabrika yani. Dinlemedeler. Merkez, merkez. Tamam.

Fotografi var midir?

Ya Arnold ' da aynı şeyi dedi ama ben şaka yapıyor sandım tamam en kısa zamanda foto cekip ekleyeyim en iyisi cunku henüz aynı şeyi fark eden olmadi FB7 2013 modelde :)

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar

[quote author=sk67a link=topic=25.msg2859#msg2859 date=1396299932]

Kissadan hisse ...

[/quote]

Sami Hocam,

Kameralar da pil ile beslemeden verim alabildiniz mi?

sk67a

0

[quote author=NoFeaR link=topic=25.msg2888#msg2888 date=1396365021]
Sami Hocam,

Kameralar da pil ile beslemeden verim alabildiniz mi?

[/quote]

Trafikte iken araç elektriği besliyor kameraları.

Otopark halinde iken piller besliyor.

7,000 mAh, 7,000 mAh, 11,000 mAh ve 20,000 mAh şeklinde 4 adet pil var. Değişimli kullanıyorum pilleri.

7,000 mAh : 14 saat kameraya elektrik sağlıyor.

11,000 mAh : 22 saat kameraya elektrik sağlıyor.

20,000 mAh : 40 saat kameraya elektrik sağlıyor.

Her kamera yaklaşık 500 mA akım çekiyor. Denedim pilleri teker teker.

2 adet 7,000 mAh pillerde aynı zamanda güneşli havada pili de şarj etmek için solar panel var.
Güneş paneli var pilin üzerinde.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar

[quote author=sk67a link=topic=25.msg2889#msg2889 date=1396365198]
Trafikte iken araç elektriği besliyor kameraları.

Otopark halinde iken piller besliyor.

7,000 mAh, 7,000 mAh, 11,000 mAh ve 20,000 mAh şeklinde 4 adet pil var. Değişimli kullanıyorum pilleri.

7,000 mAh : 14 saat kameraya elektrik sağlıyor.

11,000 mAh : 22 saat kameraya elektrik sağlıyor.

20,000 mAh : 40 saat kameraya elektrik sağlıyor.

Her kamera yaklaşık 500 mA akım çekiyor. Denedim pilleri teker teker.

2 adet 7,000 mAh pillerde aynı zamanda güneşli havada pili de şarj etmek için solar panel var.
Güneş paneli var pilin üzerinde.

[/quote]

Hocam, kayıt süreleri gayet iyiymiş, bu pil işine bende gireyim.
Teşekkür ederim bilgiler için .

Youtube videolarını ben izledim, şirketimizin net bağlantıları yurtdışı üzerinden yapılıyor yasak dinlemiyoruz :)
Dns ayarı ile oynamadan aşağıdaki linkteki siteye girerek youtube video linkini yapıştırarak ulaşabilirsiniz ;)

http://www.ktunnelx.com

Geri