Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tapatalk ile ilgili sorun devam etmekte en azından androidde öyle ios da durum nedir bilemiyorum..ben şöyle bir formül buldum mesajı gonderdigimizde eğer mesaj iletilemedi forum yönetiminizle görüşün der ise hemen geri yapiyoruz..
Çıkmak istediğinizden emin mısınız der ise evet diyoruz ve çıkış yapiyoruz sonra mesaj gideceği yere gidiyor..
[quote author=avansis link=topic=25.msg9128#msg9128 date=1405546693]
Tapatalk ile ilgili sorun devam etmekte en azından androidde öyle ios da durum nedir bilemiyorum..ben şöyle bir formül buldum mesajı gonderdigimizde eğer mesaj iletilemedi forum yönetiminizle görüşün der ise hemen geri yapiyoruz..
Çıkmak istediğinizden emin mısınız der ise evet diyoruz ve çıkış yapiyoruz sonra mesaj gideceği yere gidiyor..
yaşasın tapatalk!!
[/quote]
İsmail hocam bu problem tapatalk ve bizim sitenin serverıyla alakalı, site yavaşladığı zamanlar tapatalk hata veriyor fakat hata vermesine rağmen mesajı foruma iletiyor, siz de tekrar sayfayı yenileyince aynı mesajı kaydediyor, server ile ilgili hosting firmasının çalışmaları devam ediyor.
Mesaj tekrarıyla ilgili önlem amaçlı bir kaç ayarla oynarsam belkide bir nebze olayı çözebiliriz
[quote author=adigeokan link=topic=25.msg9635#msg9635 date=1406093168]
Kadir gecemiz mübarek olsun dostlar işallah bu gecenin hurmetine tüm acı ve sikintilarin dinmesini diliyorum
[/quote]
saolun hocam. amin diyorum tüm kalbimle.
[quote author=adigeokan link=topic=25.msg9635#msg9635 date=1406093168]
Kadir gecemiz mübarek olsun dostlar işallah bu gecenin hurmetine tüm acı ve sikintilarin dinmesini diliyorum
[/quote]
saolun hocam. amin diyorum tüm kalbimle.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.