polisaj ne vardı sende abi
polisaj ne vardı sende abi
Polish makinesi alinacaksa eğer benim görüşüm pro olmayan daha basit kullanimli alınması yapılacak uygulama boyada kalıcı hareket bırakabilir dahada kötüsü boyayi yakabilirsiniz en güzeli düşük devirlerde alıp 1 saat yerine 1.30 saat ugrasmak turttle Wax renkli sıvı pasta ve sıvı renkli cila uygulama bilir daha önce uygulamadiysaniz renkli almayın sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım herkeze iyi forumlar
İmid ekrandaki ortalama yakıt tüketimi değerini sıfırlayabiliyor muyuz?
Makine mantıklı ancak geçmiş yorumlarına bakınca zaten olayı asmissin bilgim senden az bile olabilir neyse ben gene yazmış oldum renkli cila yaptin mi hiç araca
Hocam polisaj olarak dual action makina düşünüyorum, fiyatı prof. makinalarla aynı ancak kullanımı basit ve etkili, vernik yakma gibi problemlerde rotary makinalardan daha kullanışlı.
Trip a ve b sıfırlanabiliyor, gösterge üzerindeki düğmeye parmağınızı basık tutarsanız sıfırlayacaktır.
Hocam trip a ve b yi demiyorum, 100 km deki aracın ortalama yakıt bilgisini veren ekranı soruyorum. Benim araç şu an yakıt ortalaması 13,5 gibi gösteriyor. Geneli şehir içi ve araç 1400 km de.