düzgünce içerden yama yaptırGeçen gün arabayı yıkamak için istasyona gittiğimde lastiğin indiğini gördüm ve oradaki lastikçiye çektim. Usta inen lastiği şişirerek yavaşça geri gitmemi istedi. Biraz tur atınca lastiğe girmiş vida gözüktü.
Ben lastiği sökmesini beklerken o kerpeten gibi bir aletle vidayı söktü ve sonra da tornavida benzeri bir aletle vidanın çıktığı yere lastik benzeri bir malzeme yerleştirdi.
Sorduğumda yama kadar sağlam olduğunu söyledi, siz ne dersiniz?
Burdada yaptirdiginiz yontem uygulaniyor bir kac kere kendimde yaptim herhangi bir sorun teskil etmedi daha sonrasinda.Geçen gün arabayı yıkamak için istasyona gittiğimde lastiğin indiğini gördüm ve oradaki lastikçiye çektim. Usta inen lastiği şişirerek yavaşça geri gitmemi istedi. Biraz tur atınca lastiğe girmiş vida gözüktü.
Ben lastiği sökmesini beklerken o kerpeten gibi bir aletle vidayı söktü ve sonra da tornavida benzeri bir aletle vidanın çıktığı yere lastik benzeri bir malzeme yerleştirdi.
Sorduğumda yama kadar sağlam olduğunu söyledi, siz ne dersiniz?
Merhaba Civic paketlerin hepsi 1.6 dir.Merhaba civic FB7 sedan araclarin 1.4 motor olanı varmi acaba
SM-A235F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.