Arkadaş lar honda civic fc5 elagens modeline bu exeutive multimedyasını taksak uyarmı bilgisi olan varmı yada taktıran
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ekli dosyayı görüntüle 249719
Arkadaş lar honda civic fc5 elagens modeline bu exeutive multimedyasını taksak uyarmı bilgisi olan varmı yada taktıran
Bilen yada taktiran varsa söylerse bilelim bizde aynen.Bugun servisi aradim uymuyor dediler beyin farkliymis olmaz dediler bilgisi olan varmi takan
Kullandigin ürünün linkini yada detayini atabilir misin tam olarak modeli nedir ne diye gecmektedir ve ücreti elbette.İlla orjinal olsun takintiniz yoksa hem daha kullanışlı hem daha güzel cihazlar var. Bende forx marka var mesela. Hem ekran daha büyük. Hem digiturk bağlı bazen maç izliyorum. Spotify var müzik keyfini oradan çıkarıyorum. Google haritalar yüklü harita güncelleme derdim vs olmuyor.
https://m.n11.com/honda-civic-fc5-a...HLaGvdJKyto3FuSseKAKId-ULT93uI_waAm7DEALw_wcBKullandigin ürünün linkini yada detayini atabilir misin tam olarak modeli nedir ne diye gecmektedir ve ücreti elbette.
SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Malesef hocam istanbuldayim..Urunden memnun musun peki malum herkes bir marka model tavsiye etmektedir.Kafa karisik anlayacagin.Ankarada isen montaj konusunda yardımcı olacak ustalarim var.