Civic FE1 Civic Exe Plus Otomatik Klima

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur711
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Onur Y
Aracınız
Civic FE1 2024
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 10 gündür aranızdayım. Merak ettiğim bi konu var şu an yaz günü ve araç ekranına göre dışarıda hava 25 derece. Klima otodayken 28.5 derece dahi seçsem sıcak üfletemiyorum ve sıcak sadece 29 dereceye tekabül eden HI modunda geliyor. Bu durum yaz ayında olduğumuzdan vs mi ya da araç iç ısıya göre mi davranıyor sizde durum nasıl?

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 10 gündür aranızdayım. Merak ettiğim bi konu var şu an yaz günü ve araç ekranına göre dışarıda hava 25 derece. Klima otodayken 28.5 derece dahi seçsem sıcak üfletemiyorum ve sıcak sadece 29 dereceye tekabül eden HI modunda geliyor. Bu durum yaz ayında olduğumuzdan vs mi ya da araç iç ısıya göre mi davranıyor sizde durum nasıl?
Merhaba. Klima, araç içi ısısına göre devreye girer veya çıkar.

Ad Soyad
Onur Y
Aracınız
Civic FE1 2024
Merhaba. Klima, araç içi ısısına göre devreye girer veya çıkar.
Teşekkür ederim. Bir de önceden corolla kullanıyordum, o araç auto modda arada bir dışarıdan hava alıyordu civic de bunu yapıyor mu? Bizim iç alıcı ışığımız sürekli yanık duruyor.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Teşekkür ederim. Bir de önceden corolla kullanıyordum, o araç auto modda arada bir dışarıdan hava alıyordu civic de bunu yapıyor mu? Bizim iç alıcı ışığımız sürekli yanık duruyor.
Evet ihtiyaç halinde açıp kapatıyor. Yaz aylarında pek açmıyor ama kış aylarında görebilirsiniz.

Geri