Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen haftasonu 20.000 km bakımı için sakarya, Kocaeli ve krd. ereğli bayilerinden fiyat aldım hepside en son 650 TL olur dedi..
sakarya sandıkçıda yaptırdım..
Ankara Honda Bora'da bugün 20.000 bakımı yaptırdım. 4 litre yağımı kendim götürdüm. Araç alırken anlaşmam üzerine %5 parça, %10 işçilik indirimim vardı. Kendi aldığım yağ hariç toplam tutar 486 TL oldu.
[MENTION=8178]bilgisa[/MENTION] Yağı kendimiz aldığımızda sıkıntı oluyormu önceden haber veriyormuyuz yağı kendim alıcam diye birde hangi yağı kaç paraya aldınız hocam tskrlrr
Bu sölediniz yaglar shell veya castrol den iyimi arabayı aldım arkadaş shell o.20 koyormuş servis ise 5-30 tam sentetik koyuyormuş bilgim yok duydum şeyler ilk tefa honda kullanıyom tam bilmiyom herşeyi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.