519 tl düşük bir fiyat değil, hemde 10binde bir. Honda gibi japon araçları bakımları kolay yapıldığı ve yedek parçaları göreceli olarak uygun olduğu için Amerika ve Kanadada seviliyor.Bizde işi tersine çeviriyorlar. Renault grubu araçları çok eleştriyoruz ama o araçlar bile bakıma 20binde giriyor ve ortalama 300 ile 500 arası fiyatlarla işlem bitiyor. Honda da ülkemizdeki diğer üreticiler gibi bakımdan para kazanmaya çalışıyor bence .duv.
Merhaba [MENTION=326]m2hamid[/MENTION] ;
kesinlikle haklısınız ancak bir insan Honda veyahut mazda vb araçlar alırken bakımının pahallı olduğunu bilerek alıyoruz ülkemizde bu kabul görmüş bir gerçek parçalarda pahallı. Mazda gibi çok iyi bir aracın çok az satmasının sebebide zaten bu değil mi ? Gerçi ben diğer civicimle kıyasladığımda bu kadarda pahallı olacağını tahmin edememiştim ancak servisin dediğine göre bu eco olması ile ilgili. Bu benim 50 bin bakımım. Bunun içinde müfetişlerce aracıma ücretsiz yaptırılmış 200 lira kadar tutacak olan bir ayarda yok üstelik. Arka fren balatası ve silecekler hariç hepsi rutin bakım. Fakat bu bakımı Bursa'da yaptırmış olsaydım daha fazla para vereceğim bir gerçek. Üstelik Bursa yetili servisi yine birinci seçildi. Sorunlar tükenmek bilmiyor ama servis birinci. Çünkü Honda eski honda değil. Müşteriden değil servisten yana bu böyle olduğu sürece en kötü servisin birinci olması kaçınılmaz. Dediğiniz gibi adamlar servisten para kazamaya çalışıyor bunuda iyi yapıyor.Çünkü özel servislerde yapılan hiçbir Hondadan çok randuman sağlanamıyor en azından Bursa'da buda servise itiyor insanları serviste insanlara itiyor faturayı