sirua35
0
Bi-Xenon tamam şimdi oldu.Uzunlara mercek?
Bi-xenon taktikya yav.. Uzun kisa ayni mercekte
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi-Xenon tamam şimdi oldu.Uzunlara mercek?
Bi-xenon taktikya yav.. Uzun kisa ayni mercekte
Tebriklerhani uzunlara mercek?
E tamamda artık çoğu mercedes ve audi de böyle. Hepsi mercekli. Bende yapılabilir diye düşündüm. O yüzden söylemiştimBu bizim farlar varya
Bu farlara hem bizenon takip hem de uzun huzmelere mercek takip odaklayabilen varsa, cikarsa dort mercek icin diyorum ben varya o adamin ellerinde gozlerinden operim abibu islerden anlayan ilker kemal bikec var kadikoyken sahibinden.com da mercek balast ilanlarinin yarisi onun ona soyledim uzunlara mercek
guldu yok oyle birsey dedi o oyle dediyse benim icin hayal, arti gerekte yok hella bi-xenon fazlasiyla is gorecektir bundan daha hizlisi yok oyle dusunun
Beni düşündüren orjinal xenon geceleri belki sıkıntı çıkarmaz ama atıyorum gündüz yada farlar yanmadığı an sellektör yapmak gerekti o zaman ne olacak.
Xenonun belli bir ısıya ulaşması lazımki sellektör yapabilsin.
Hocam bu urun uzun farin yuvasina sigar mi? Size zahmet bi olcer misiniz? Ona gore alacagim da hazir sizin cam acikken bi sorayim dedim.Bakalim abi bende cok umutluyum insallah istedigim gibi olur
pardon ben orjınalleri kullanacaksın sandım kafamda karışdı tamam anladım yanlış anlamışım [MENTION=442]hakan uzun[/MENTION]