selamlar.
Bende golf ten sonra honda ya geçmiş birisi olarak ses konusunda çok sıkıntılarım var. bunu çözmek için yaptığım araştırmalar sonucu kapı saçlarını ve çamurlu içlerini kaplama yapmanın işe yaradığı yönünde lakin önemli bir şey anlatıyor gibi geldi fb7 özellikle yan çarpışma tetslerinde çok çok iyi sonuçlar almış bir araç siz kapı içini bir arada tutan bir malzemeyi uygularsanız gelecek darbenin kaporta üzerindeki dağılımını ciddi oranda değiştirirseniz iyi yapıyorum derken çok çok daha elzem olan güvenlik önlemlerini bozmuş olursunuz bir honda sever ve bir fizikçi olarak görüşümü bildirmek istedim saygılar.
Turanza çok sert lastik. Tecrü beyle sabit. Ama sağlam ve iyi lastik. Turanza ses yapar. Önceki aracım fluencenin lastikleri turanza er300 modeliydi ve epey sert bir lastiktu.lastikleri hemen değiştirdim turanza kullanıyorum gayet başarılı.birde firen sıkıntısı var onu nasıl çözmek gerek fikri olan uygulayan varsa yazarsa çok sevinirim.
Turanza çok sert lastik. Tecrü beyle sabit. Ama sağlam ve iyi lastik. Turanza ses yapar. Önceki aracım fluencenin lastikleri turanza er300 modeliydi ve epey sert bir lastiktu.
Tsunami TS
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun bir süredir aklımda olan projeme başlıyorum.Bir önceki aracımda ziebart'a yaptırmıştım, şimdi ki biraz el işi olacak Kimilerine göre olmayan yol sesi bence japon'ların kronik sorunu.Ek olarak araca bir de ses sistemi yaptırdım, dolayısıyla daha tok bir kapı ve zıngırdamayan bir bagaja ihtiyacım var.Yol sesi için'de pütür'ü en kötü ihtimalle dört çamurluğua atmayı düşünüyorum.
Öncelikle malzemelerimiz
1)10'ar Metrelik 2 tane Bitüself aldım.4 Kapı içi saclarını ve bagajı komple kendinden yapışkanlı olan bu malzeme ile kaplayacağım.
2)4 adet akustik sünger, kapılar için.Bitüself kaplamasından sonra, izolasyon yapışkanı ile akustik süngerleri kapılara yapıştıracağız.
3)İzolasyon yapışkanı.
Operasyon için havaların düzelmesini bekliyorum.Salı günü İst'de hava güneşli gözüküyor, o zmn start'ı vereceğiz.Bitüself kaplamasından sonra 1 gün boyunca bekleyip çıkma, patlama, atma varmı diye bakacağız.Ertesi gün akustik süngerleri yapıştıracağız.
Detayları buradan paylaşırım.
Arkadaşlar vaktim ve el becerim olmadığı için yalıtımı kendim yapamıyorum ziebart a yaptıranlar var mı aranızda ve tavsiye edermisiniz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
lastikleri hemen değiştirdim turanza kullanıyorum gayet başarılı.birde firen sıkıntısı var onu nasıl çözmek gerek fikri olan uygulayan varsa yazarsa çok sevinirim.