herkese ıyı forumlar öncelikle yapanların eline koluna sağlık 29 sayfayı sıkılmadan okudum bazı arkadaslar cıvıcde ılk yapılması gereken uygulamayı yapmıssınız dıye yorum yapmıslar sonuna kadar haklılar son sayfalarda arka kapıların içler acısı hallerini gördüm , ben ses olayından çok sıkayetcıydım helekı bundan oncekı 3 aracım vw grubu olunca bu araca bı turlu alısamadım. neyse 29 sayfayı tamamen okuyunca aracın içine kapılarına ,arka koltuga,bagaja nasıl yalıtım yapacagımı hıc yapmasam bıle sızler sayesınde daha onceden yapmısım gıbı yapacagımı umuyorum, ön davlumbaz içlerıne gelınce davlumbazı soktükten sonra karşımızdakı manzarayı önce guzelce temızleyip daha sonra sıyah olan yalıtkandan döşesek ve üstüne pütür atsak faydası olmazmı en azından davlumbazın kapattığı yerlere bu işlemi yapsak nasıl olur çünkü bu kısımlar fazla suya maruz kalmaycaklar, birde sayfalardan bırınde bir arkadasımızın yazısı aklıma takıldı bu yalıtım malzemelerını yaptıgımızda aracta bır agırlık buna istinaden performans kaybı yakıt sarfiyatı fazlalasma gıbı durumlar söz konusu olurmu kısaca bu yaptıklarımızın faydası oldugu kadar dezavantajları nelerdır ?