Dün paçalığı takma niyetiyle sol ön davlumbazın tırnaklarını çıkarmıştım (gerekte yokmuş ama meraktan bakmak istedim
), sonradan davlumbazın altını çok çıplak görünce sürücü kısmındaki kapıya bakan davlumbaz altındaki saç kısımlarına bitüself+kauçuk ses emici sünger yerleştirim.
Ve bugün sabah alışveriş için araca bindiğimde dünki yaptığım işlemle ilgili beklenmedik pozitif sonuç aldım
Araca bindiğimde dün yaptığım işlemin bir fark oluşturacağına inanmıyordum hatta sabah yarı uykulu hali unutmuştum bile
Sonrasında bütün Civiclerde gözlemlediğim düşük kilometrelerde de olsa sürekli gelen hafiften camlar açıkmış şeklindeki yol sesinin sadece sağdan geldiğini farkettim, hatta en başta acaba sağ camlar iyi kapanmamışmı diye 2-3 kere açıp kapadım ancak aynı şekilde ses soldan gelmiyordu, sadece sağ taraftan geliyordu
Açıkçası izolasyonun bu tip bir pozitif sonuç yaratacağını hiç düşünmüyordum
Bugün diğer tarafa direk paçalıkları takıp hızlıca montajı bitirmeyi düşünüyordum ancak bu gelişme planlarımı değiştirdi
Yaptığım izolasyonun son hali elimde yok maalesef ancak yaptığım bölgeyi aşağıdaki resimde kırmızı daire içine aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 254370
Sağ tarafı yaptıktan sonrada gelişmeleri yazarım