Benim bildiğim eco olanlarda 40 bin.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul da 40 TL subab ayarı yapan yok benim goyurdugum özel servis 120 TL ye yapıyor du 1 yıl önceFiyat servis standartlarına uygun şüphesiz. Ancak önceki 2005 hondanın subap ayarını özel honda servisinde 40 liraya yaptırınca 200 lira ağır geliyor
Herkes sizin kadar şanslı ve bilgili olamıyor maalesef. Garanti bitene kadar servis, sonrası özel servis. Totalde herzaman sizden fazla ödeyecez.Allah aşkına bakım dediğiniz ne?
Yağ ve filtre değişimi, sanki bana motor indiriyorlar. Yazık günah bu paralara.
50k km bakımını ben kendim yaptım; servisten 25tl'ye orjinal yağ filtresi aldım, 102tl'ye 0-20 Eneos motor yağı aldım, hava ve polen filtrelerine ise toplam 30tl, işçilik içinse 20tl verdim, toplamda 177tl'ye bu işi bitirdim. Sübap ayarı içinse 75tl genel toplamda böylece 252 lira ödeyerek bu işi bitirdim.
Gerçekten 750 liralık ne yapıyor servis birisi bana bunu anlatsın.
32 yaşındayım 7 yaşımdan beri sanayide, oto pazarında büyüdüm, onlarca araba aldım sattım yani bu işin içindeyim ben bu soruya daha cevap bulamadım. Triger değişimi vb önemli ve uzmanlık isteyen, servis bültenlerine ihtiyaç duyulan işler haricinde yağ bakımını servise yaptırmanın hiç bir anlamı yok, hele hele Ankaradaki o iki servise yaptırmanın hiç anlamı yok, bence tabi.
Bugun Ankara Bora'da 50.000 bakımını yaptırdım, hava ve polen filtrelerinin değişmesini istemedim, ilave olarak fren hidroliğinin 3 yılda bir değişmesi/yenilenmesi gerektiğini söylediler, tamam dedim.
Toplamda 459 tl ödedim. Az ödedim gibime geldi sevindim resmen (=
Ne hale getirdin bizi Honda.
Bugun Ankara Bora'da 50.000 bakımını yaptırdım, hava ve polen filtrelerinin değişmesini istemedim, ilave olarak fren hidroliğinin 3 yılda bir değişmesi/yenilenmesi gerektiğini söylediler, tamam dedim.
Toplamda 459 tl ödedim. Az ödedim gibime geldi sevindim resmen (=
Ne hale getirdin bizi Honda.