Selamün aleyküm abiArkadaşlar merhabalar. Bugün aracıma bagaj amortisörü montajı yaptım ve kısa bir video çektim. Detaylara video altında ki açıklamada bulabilirsiniz.
Linki bırakıyorum.
Bagaj Amortisör Montajı
Video nasıl atılıyor bilmiyorum Burak'ın paylaştığı videodaki gibi çalışıyor sıkıntı yok ben matkapla akıllı saç vidasıyla tutturdum basit hemen delindi
Uygulama sonucunu olumlu ise foto/video ile paylaşır mısınız? Bulması kolay piston bunlar, yedekleme için avantajlı olur. Ben de hala piston arayışındayım.120N 27 cm. Siparis verdim. 2 tane geliyor bu fiyata. Piyasada genelde 100 lük var.
2 Adet Dolap Gazlı Kapak Makas Piston Frenli 120N N11.24966 Fiyatları ve Özellikleri
2 Adet Dolap Gazlı Kapak Makas Piston Frenli 120N N11.24966 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
SM-A705FN cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Koltuğun arka kısmına montajladığınız kısmı biraz açılı monte ederseniz pistonun boyu kısalmış olur.Bugün 120n yazan dolap pistonu ile denedim bagajda ışıklı spoiler var ve kaldırmaya yeterli olmadı N11 üzerinden bir satıcı ile görüşüp 30 cm 130n olan bir ürün aldım onun da kapanma mesafesi uzun diye tam uydu ama bagaj kapanmadı. Özetle uygun bir ürün bulamadım ve artık pes ettim.
Honda civic Fb7 aracından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Koltuğun arka kısmına montajladığınız kısmı biraz açılı monte ederseniz pistonun boyu kısalmış olur.
Uygulama sonucunu olumlu ise foto/video ile paylaşır mısınız? Bulması kolay piston bunlar, yedekleme için avantajlı olur. Ben de hala piston arayışındayım.