arif0668
0
- Aracınız
Hakan Hocam aynen dediğiniz gibi. Bu arayüz prins arayüzü. Subaplar şuan 3 civarında olduğu için yani sıkı olduğu için lpg ile eşdeğer gitmiyor ama ne arıza ne sorun var.@arif0668 hocam bizim burdakiler boyle seyleri bilmezler. Bu ayri bir program mi. ben lpg arayuzune baglanip baktigimda benzin enjektor ms. suresi basta olmak uzere sizin fotodaki cogu degeri gorebiliyorum ayni seymidir bilmiyorum. Tahmin yurutursem subaplar elle ayarlanir. cihaza baglanir ayni zamanda kontrol edilir diger bir deyimle sağlaması yapılır diye düsünüyorum
Bu arada lpg enjektor ms.sureniz benzinden 0.41 ms daha düşük. Enjektor nozullariniz olmasi gerekenden daha buyuk galiba. Fakir karısım olmuyor mu. Benzin enjektor ms.suresinin altinda olmamasi gerekir.
Fakat lpg ci ısrarla subap ayarı tekrar olması lazım böyle olmaz dedi. Bende yaptırmayacağım uğraşamam deyince böyle kullan neyapayım dedi
Aslında doğru söylüyor lpg ci ve haftaiçi tekrar ayar yaptıracağım yönlendirdiği ustaya. Bu arada enjektörler prins silverline.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.