Hocam ben almadım, yapmadım, araştırmadım. Sanayide oto döşemeci direksiyon boyarken gördüm. Yeşilimsi, boya gibi bir şey sürdü boya öncesi.astar yok bu boyaların yanında. örnek link varsa bakalım.
Hocam ben almadım, yapmadım, araştırmadım. Sanayide oto döşemeci direksiyon boyarken gördüm. Yeşilimsi, boya gibi bir şey sürdü boya öncesi.astar yok bu boyaların yanında. örnek link varsa bakalım.
Hocam ben almadım, yapmadım, araştırmadım. Sanayide oto döşemeci direksiyon boyarken gördüm. Yeşilimsi, boya gibi bir şey sürdü boya öncesi.
Deri boyarken astar değil de boyanın düzgün tutunması için derideki yağ ve kirleri temizleyen temizlik sıvıları kullanılıyor. Eğer deride derin çatlak, yara, soyulmalar varsa kapatıcı macunlar boya öncesi kullanılabiliyor. Şahit olduğunuz durum bunlardan biri olabilir. Aşırı pürüzlü yüzeyler boya öncesi çok ince zımpara ile düzeltilebiliyor. Set halinde satılan ürünler var, onlarda boya sonrası bakım sütü de oluyor, özellikle boyanın sonradan çıkmasını engelliyor...
Yüzde yüz uyumlu deri direksiyon kılıfları var. Girintisi çıkıntısı orjinal gibi oluyor. Güzel bir dikişle harika oluyor. Dokununca hissiyatı da orjinaldan daha iyi. Ben böyle çözmüştüm sorunumu.
Kün feyekün..
Şu tarz ilanlara gözatın,hakankara nereden bulabiliriz %100 uyumlu kılıfı bilgilendirirseniz sevinirim
Şu tarz ilanlara gözatın,
Oto Direksiyon Aksesuarları & Modelleri - n11
Direksiyon Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Direksiyon Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com