Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=Wordls link=topic=41.msg11743#msg11743 date=1409986494]
Abi bu arabalar gitmiyo ya
Otomatikler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote]
Wordls hocama uzelerek katılıyor um bende yeni kasa otomatik elite var uzun yolda gitmiyor o dandik cliolar bile beni geciyordu. Sonra onlara yetişmek icin basiyorum olmuyor arkadaşlar face de opel ler ve citroenlerle 200 ibresini paylaşıyorlar benim maksimum hiz 180 oldu oda guvenmedigimden daha da basamamistim
Hocam 200 ü çok rahat görüyor. Ben de 2013 elegance lpg li otomatik var. Açıkcası bahsettiğiniz diğer araçların da o hızlarda güven vermeyeceği aşikar. Eminim ki honda o hızlarda daha iyi yere tutunuyor.
Motor atmosferik,gücü yüksek devirlerde veriyor onda da haklısınız ama lpg ye bu kadar uyumlu araç bulamazsınız. Şanzımanı da yavaş fakat konforlu bunu kabul edelim.
Lpg ye uyum cok iyi evet.
Ama piyasadaki kendi sinifindaki araclara performans hizlanma ara hizlanma olarak cok arkasinda. Turbo motor cift kavrama sanziman lazim artik.
[quote author=Wordls link=topic=41.msg11761#msg11761 date=1410000669]
Piyasada atmosferik kalmadi bi honda. Tork yok. Motor sesi var ama guc yok.
Sanzimanda yavas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote]
Doğru ama çift kavramalarda da sorun var onu nereye koyacağız ilaveten hiçbiri fabrika yakıt verilerini tutturamadı hala Clio 4 forumuna giriyorum ara sıra şehiriçi 7,5 lt / 100 km lerde dolaşanlar var hatta 900 cc araca lpg takılırmı falan soranlar bile vardı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.