Balata değişimi sırasında inceliği kendini belli eder hocam, daha objektif olarak ise mm. cinsinden ölçüm yapılabilir ama diskin önerilen minimum kalınlık değerlerini araştırmak gerekli.Arkadaşlar disklerin değişmesi gerektiği nasıl anlaşılır ?
Geçen bakımda ön arka diskler tornaya gitti titreme şikayetinden dolayı herhalde sıkıntı olsa ince bunlar torna olmaz derlerdi sanırım. Zaten bir kez torna gördüğü için bir daha ki sefere araç bende kalırsa değişim yaparız artık.Balata değişimi sırasında inceliği kendini belli eder hocam, daha objektif olarak ise mm. cinsinden ölçüm yapılabilir ama diskin önerilen minimum kalınlık değerlerini araştırmak gerekli.
Orjinal balata dışında hepsi yapıyor galiba hocam.Hep bir şikayet üzerine gittiğim için balata markalarını seçemedim. Önlere iisi balata arkalara mga taktılar ötme şikayetim olmadı. Sadece durduğumda kalkış yaparken frenden ayağımı çekerken bazen ısırma sesi yapıyor bunu yapmayan balata var mı ?
Yan sanayi olarak kullandığım tüm markalarda vardı, sadece orjinalde yok.Hep bir şikayet üzerine gittiğim için balata markalarını seçemedim. Önlere iisi balata arkalara mga taktılar ötme şikayetim olmadı. Sadece durduğumda kalkış yaparken frenden ayağımı çekerken bazen ısırma sesi yapıyor bunu yapmayan balata var mı ?
Orijinal fiyatlarını gördükten sonra bu ses ninni gelir banaYan sanayi olarak kullandığım tüm markalarda vardı, sadece orjinalde yok.