aynen hocam fb7 suanda arkadasımda uygulamayı yapalı 2 sene olmuş şimdi baktım bende. geçen gün 1. kademede çok inceden ses geldiğini söyledi arkadasım hatta sökelim bi daha yaglayalım diyordu daha kaliteli gres kullanılabilir yada sökülmüşken rulmanlarla birlikte de değişmesi daha uzun kullanım için mantıklı gibi duruyorMesajlar ilgili konuya aktarıldı, o ses fan motorundaki rulmandaki yağın zamanla özelliğini kaybetmesinden geliyor, ses harici bir sorunla karşılaşan görmedim.
@rundll32 rulmanı yağlayarak sesi kestiğini üst mesajlarda anlatıyor ancak yağ özelliğni kaybetmeye başladığında tekrardan ses oluşmaya başlayacak diye düşünüyorum.
Profesyonel bir anlatım olmuş. Kim uğraştı ise helal olsun.Klima motorunun iç parçaları hakkında fotoğraf açısından zengin içeriğe sahip olduğunu düşündüğüm bir yurtdışı kaynaklı içeriği paylaşmak istedim
Мотор отопителя, неизлечим.
Шелест щеток отопителя прослушивался до 3 положения. Черт меня дернул менять подшипники. В принципе фигня вопрос, после изучения теории первопроходцев. Разбирал, собирал уже 2 раза, шлифовал вал и щет…www.drive2.com
Hocam bu paylaşımı yapan kişi aracıyla ilgili yaptığı her değişimde ölçüp biçerek ve karşılaştırarak detaylı fotoğraflarla paylaşmış Bu tip paylaşımları gördükçe kendi adıma yıllardır kullandığım aracı hiç bilmiyor gibi hissediyorum ? Merak edenler için link koyayım,Profesyonel bir anlatım olmuş. Kim uğraştı ise helal olsun.
Bizim forumada böyle biri lazım.Hocam bu paylaşımı yapan kişi aracıyla ilgili yaptığı her değişimde ölçüp biçerek ve karşılaştırarak detaylı fotoğraflarla paylaşmış Bu tip paylaşımları gördükçe kendi adıma yıllardır kullandığım aracı hiç bilmiyor gibi hissediyorum Merak edenler için link koyayım,