Fatih bey ilginize forumumuz adına teşekkür ederiz .irtibatı koparmayalım Sırada şehir paketi olabilirSelam arkadaşlar,
Samsun Çim-Art'tan Fatih ben. Kaan Beyin herkese selamlari var. Alan arkadaşlara hayirli olsun. Allah araçlarinizi kazasiz belasiz iyi günlerde kullanmayi nasip etsin. Parça konusunda ve ya aksesuar konusunda sorunuz olursa arayabilirsiniz elimizden geldiğince yardimci oluruz arkadaşlar. Iyi dilekleriniz için de ayrica teşekkür ederiz.
Saygilar.
Selam arkadaşlar,
Samsun Çim-Art'tan Fatih ben. Kaan Beyin herkese selamlari var. Alan arkadaşlara hayirli olsun. Allah araçlarinizi kazasiz belasiz iyi günlerde kullanmayi nasip etsin. Parça konusunda ve ya aksesuar konusunda sorunuz olursa arayabilirsiniz elimizden geldiğince yardimci oluruz arkadaşlar. Iyi dilekleriniz için de ayrica teşekkür ederiz.
Saygilar.
Fatih bey hos geldiniz. Hakan uzun ben ilk ben aldim sizden izmite gondermistiniz. Foruma hosgeldiniz sizin burda olmaniz bi ayricalik bizim icin. HOSGELDİNİZ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır hayır ilk o değil ben aldım .muha.
Hakan hocam kaynak yapmayalım lütfen
Şaka bir yana hoşgeldiniz Fatih bey irtibatı koparmayalım hem sizin açınızdan hem bizim açımızdan çok çok iyi olacak inşallah.Saygılar