anemon
0
Rica ederim ne demek
Arkadaşlar silecek lastiklerim bugün geldi az önce hemen takıp denedim öncelikle orijinal lastikten ölçü olarak hiçbir farkı yok kilit mekanizmasıda tamamen uyuyor ses yaparmı diye aracın üzerine taktım 8 veya 10 kez su sıkarak çalıştırdım seste yapmıyor uzun vadede ne yapar artık görecez 23 liraya alınan bu lastiler gayet makul ve kaliteliAracım Honda Civic fb7 2012 buna göre aldım şöför tarafı 700 mm yolcu tarafı 575 mm ve lastik genişliği 10 mm
75.2TRY |Ücretsiz Kargo araç camı Silecekleri Bıçak (Dolum) Honda Accord Şehir Civic CR V CR Z Crosstour Insight Caz Fit araba sileceği|Ön Cam Silecekleri| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim atmayı unutmuşum resimde atayım dedimArkadaşlar silecek lastiklerim bugün geldi az önce hemen takıp denedim öncelikle orijinal lastikten ölçü olarak hiçbir farkı yok kilit mekanizmasıda tamamen uyuyor ses yaparmı diye aracın üzerine taktım 8 veya 10 kez su sıkarak çalıştırdım seste yapmıyor uzun vadede ne yapar artık görecez 23 liraya alınan bu lastiler gayet makul ve kaliteli
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yaklaşık iki buçuk aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Düzgün siliyor, ses yapmıyor. Aynı satıcıdan almamışız ancak muhtemelen @beyazvatan arkadaşın aldığı da aynı üründür...@beyazvatan Hayırlı olsun, uzun süreli deneyimlerinizi bekliyoruz, sizin yorumunuza göre bende almayı planlıyorum.
Arkadaşlar fb7 2014 civic sedan için orijinal silecek lastiği nereden alırız link verebilir misiniz?
Merhaba honda sever arkadaşlar benim sileceklerden çok ses geliyor grültülü çalıştıklarını düşünüyorum değişmek gerekiyor herhalde 2015 model için tam uyumlu silecek alan oldumu acaba
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.