Civic FB7 Civic FB7 orjinal silecek bilgileri Mitsuba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Wutse marka taktırdım gayet memnunum ses ve silme sorunu yok çifti 30 tl taktırdım alıp kendiniz takarsanız 20 25 tl arası internette

SM-G925F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Sileceklerim yıpranmıştı oldukça internetten deneme amaçlı olarak orta şeker bir silecek yakımı sipariş ettim.. Ama aracın sileceklerini sökemedim ? sileceklere baktığımda klips veya benzeri bir diş göremedim. Fotoğrafı olan varsa gönderebilir mi

D5303 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Sileceklerim yıpranmıştı oldukça internetten deneme amaçlı olarak orta şeker bir silecek yakımı sipariş ettim.. Ama aracın sileceklerini sökemedim 😁 sileceklere baktığımda klips veya benzeri bir diş göremedim. Fotoğrafı olan varsa gönderebilir mi

D5303 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

SOL TARAF:
Dreamcar Rbw 550 cm. Hybrid Muz+Telli Silecek Universal
Dreamcar Rbw 600 cm. Hybrid Muz+Telli Silecek Universal

SAĞ TARAF:
Dreamcar Rbw 70cm Hybrid Son Teknoloji Muz+Telli Silecek

Arkadaşlar 2013 honda civic aracım için netten hybrid model olarak bunları buldum, tavsiye eder misiniz? Sol taraf 600 alsam bir sıkıntı çıkar mı ya da 550 mi alayım? FB7 için 575 mm diye biliyorum orjinal ölçü..

Ben aracımı aldığımda sol tarafta 60cm takılıydı yağmur sensörünün tam ucundan geçiyordu bu da sürekli hızlı modda çalıştırıyordu o yüzden sensör varsa 70cm alın yoksa sorun olmaz

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=7345]efsane190789[/MENTION] pardon ben sağ ile solu araç yönüne göre düşündüğümden yanlış cevap vermişim daha önce 70cm e 60cm kullandım sorun olmuyor

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri