Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimkinde normale ses yapmıyor. Ama soyle 20-30 gunde bir cani sıkılıyor herhalde ki tikirti yapiyor. Sunroofun cam kısmına elimi bastiriyorum, ses oradan gelmiyor, icindeki plastik parcalardan hethalde. Hatta arabayi ilk aldigimiz gun ses yapmıştı, kayinvalide bunlar bozuk araba almis demisti
Benim sanroof ta aynen tikiriyo. Duymamazliktan geliyorum Ben olacağıma o gicik olsun. Benimkini söktüler sanroof döşeme falan. İse yaramadı. Ay da bir tikiriyo ?
Sunroofun arkasından gelen ses yüzünden 3 kere servise gitti, yine aynı tıkırdama sesi var. Bunun bir çözümü yok herhalde. Belki de çözümü arabayı yenilemektir. Fikri olan?
Sunroofun arkasından gelen ses yüzünden 3 kere servise gitti, yine aynı tıkırdama sesi var. Bunun bir çözümü yok herhalde. Belki de çözümü arabayı yenilemektir. Fikri olan?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.