Arkadaslar yakın zamanda eco civic 10 bın bakımı yaptıran var ise kac tl odeme yaptı paylaşabilirmi acaba
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ankara Honda Efe de polen filitretisi hariç işçliktede %50 indirim ile 1950tl şubatta yaptırdım.Arkadaslar yakın zamanda eco civic 10 bın bakımı yaptıran var ise kac tl odeme yaptı paylaşabilirmi acaba
Servis formunda çıkan parçaları istiyorum diye bir seçenek var. Bu formu genelde kendileri dolduruyor, söylerseniz belki boş yağ bidonlarınıda verirler.Arkadaşlar ben de yarın 10.000 bakım için servise gideceğim. Fiyat teklifi alırken özellikle Honda marka motor yağı kullanmalarını istedim. Bazı servisler Honda marka yerine Shell kullanırsak 400 TL daha ucuza çıkar falan dediler. Ben Honda yağ istedim fakat başka bir marka yağ kullanmadıklarını nasıl anlayabilirim? Aracın yanına almıyorlar, uzaktan izleyebiliyoruz. Bu kafama takıldı.
Merhaba, hangi il ve hangi bayide yaptırdınız?Bugün 10 bin km bakımını yaptırdım polen filtresini değiştirmeden 1795 tl ödedim
Yıldırım Honda da yaptırdım bende Nisanın 6 sı gibi 2600 TL fiyat verdim , diğer illerin ki daha uygunYıldırım Honda Aydın servisi 10 000 km ilk bakım için 2021 fc5 eco elegance aracıma 3180 TL istedi.Çok dedim.3000 TL'ye indiler.Bu cumartesi bakıma gideceğim.Forumdan okudularıma göre aslında 10 000 km bakımı 2000 TL falan tutması lazım.İzmir servislerini de mi arayayım?Ne biçim oldu bu fiyatlar böyle ya...