Polende uymadi elimde honda jazz ym. Polen vardi o uydu bereket
SM-A720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bugün Samsun ve Sivas hondayi aradım samsun Honda Total 0-20 kullandığını ve dışardan yağ kabul etmediklerini söylediler fiyat 680-720 TL arası dediler. Sivas Honda 700-750 TL arası dışardan kabul ettiklerini ama not olarak yağ dışardan getirilmiştir diye ekleriz dediler yağ olarak mobil 0-20 kullanıyorlarmış dışardan goturursem 200-225 TL arası fiyatın düşeceği söylendi ısrarla sadece yağ için mi dedim evet dendi. Birde 10 bin bakımına gidince difüzör taktirmayi düşünüyorum kaliteli önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar
General Mobile 4G cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum fc5 in hava filtresi ile fb7 nin hava filtresi aynımı
SM-A500F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hava ve polen filitreleri farklı.yağ aynı.Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum fc5 in hava filtresi ile fb7 nin hava filtresi aynımı
SM-A500F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkür ederimhava ve polen filitreleri farklı.yağ aynı.
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Istanbulda her zaman arabami bakim icin goturdugum bayiye disaridan malzeme kabul etmediklerini bu riski goze alamadiklarini soyoediler artik ne riskiyse bu anlayamadim, ayni sekilde Bulgurgu Ozel Yildiz Honda servisini aradim bana dediler ki siz bir restoranta gittiginizde catal bicak ve tabaklarinizimyaninizda mi getirirsiniz dede telefonda bende kizdim ve cok sinirlendim. Ikisi farkli seyler ben zaten daha onceden Honda da calistim biliyorum neyin ne oldugunu diyip iyi gunler dedim kapattim telefonu.Samsundaki servis bana da aynısını dedi. Çorum'daki de yagı kendiniz getirirseniz 220 tl düşer dedi. Bana yakın oldugu için samsuna gidecegim. Yapacak birşey yok servis geçirmese mtv den devlet geçiriyor