Kocaeli Haldızhangi servise götürdünüz aceba servisi arayıp ben de böyle yaptırmayı düşünüyorum en azından şu serviste kabul ediyorlar diye referans göstereyim
Kocaeli Haldızhangi servise götürdünüz aceba servisi arayıp ben de böyle yaptırmayı düşünüyorum en azından şu serviste kabul ediyorlar diye referans göstereyim
10000 bakımına Mersin-Adana-Konya 1000 TL fiyat verdi, Antalya 1250 TL fiyat verdi. Alanyada yaşıyorum aracımı Antalya EYSA HONDA dan aldım ancak bakımlara oraya gitmeyeceğim, ayar oldum Antalya servise 250 lira için Mersin’e gidip yaptıracağım tantuni yiyip cezerye alıp geleceğim bir dahaki bakımada Konya’ya gidip etli ekmek yiyecem ))
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İskonto ne kadar ve ne iskontosu var10.000 bakımını bugün Honda Marmara'da 1040 liraya yaptırdım. Tamponda ufak bir sürtmeden boya kalkması vardı, onu da hallettiler.
İskonto ne kadar ve ne iskontosu var
ilk bin km bakımında/kontrollerinde hangi işlemler yapılıyor bilenler yazabilir mi?
cumartesi günü servisteydim;Genel bakım sizlik bir durum yok 2-3 saat bekletiyorlar servisin yoğunluk durumunA göre bir yağ kaçağı araç beyni ile ilgili uygunsuz bir durum var mı sensörler falan düzgün çalışıyormu diye kontrol ediliyor araç
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
cumartesi günü servisteydim;
servis temsilcisi kontrollerin yapılıp alt takım bağlantı noktalarının sıkılıklarına bakıldıgını,yag kaçagı olup olmadıgına bakıldıgını soyledi lakin
ben sormadım onlarda söylemedi ama aracın sinyal koluna kart takmışlar yag geğişim 1000 km bir sonraki değişim 10.000 km işaretlemişler ? yag değişmiş olabilir mi?
Belki de dizellerde 1000 km de yagı değiştiriyorlar?