Sakin kullanıyorum aracı yeri ve zamanı geldiğinde hız yapıyorum otoyollarda ama frenlerim dün yapıldı 2 3 saat düzeldi ama bu sabah tekrardan yumuşama oldu pedal da çok bariz şekildeBence bu aracı satın siz.
89 yılından beri gerek ailemin gerek benim araçlarımda (ki bu sürede hiç araçsız kalmadık) bu kadar çok ve kritik sorunla karşılaşmadık.
Bir arkadaşım vardı. Yıllar önce renault clio marka/model araç aldı. Diyordu ki, yolda giderken eğer debriyaja basmadan frene basarsam araç olduğu yerde çakılıp kalıyor ve stop ediyor diye. Gel zaman git zaman servise artık her gün uğrar olmuştu. Bir gün yine aynı sorun ve bu sefer yanında başka bir arkadaşımızda var ve arabadan iyi anlar. Gözlemlemiş bizimkini ve sonuç! Vites değiştirmeyeceği zaman frene sol ayağıyla basıyor ve sol bacak hassasiyeti olmadığından araç aniden duruyor ve stop ediyormuş.
Daha önce kaza yapmıştınız. Eğer bu durumun akabinde bu olay olsaydı derim ki kazadan kaynaklı bir sorun bu. Ancak kazadan sonra epey süre geçti. Hatta ilk sorununuz frenlerinizle alakalıydı yine ama tam tersiydi. Sonra kaza, sonra lastik olayı, şimdide bu.
Ya Honda markası sizi öldürmek istiyor ve Dünyadaki en arızalı aracı bile bile size sattılar ya da bu kullanıcı kaynaklıdır.
Belkide artık ülkemizde araç üretim yapmama kararını bu yüzden almıştır.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.