Kasım ayında yanlış hatırlamıyorsam 3. periyodik bakımda şanzıman yağı değişimi olduğundan 1.800 TL'ye yakın hesap çıkarttılar. Şu an güncel fiyat bilgisi almadım ama üç aşağı beş yukarı böyle.Merhaba arkadaşlar
Aracım fc5 eco 2018 Yakınında 3.yıl (30000) km bakımı yaptıracağım. Bu günlerde yaptıran varmı fiyatlar ne merkezde bilgi paylaşırsanız sevinirim. Kazasız sürüşler diliyorum
Teşekkür ederim yaptırdığım zaman sizlere bilgi paylaşırım.Kasım ayında yanlış hatırlamıyorsam 3. periyodik bakımda şanzıman yağı değişimi olduğundan 1.800 TL'ye yakın hesap çıkarttılar. Şu an güncel fiyat bilgisi almadım ama üç aşağı beş yukarı böyle.
Aracın garantisi devam etmesi için önceki servis bakımları takip edilir. Devam ediyor ise polen filtresi istek dışı yapılabilir. Garantiniz devam etmiyor ise şanzıman yağını servisten alıp özel serviste değişim yapabilirsiniz.Arkadaslar fc5 2018 arabam 28.000 km de 30000 bakimi yaptiracam ilk defa servisr bakim yaptiracam..sanirim benden onceki sahibo sanzman yagini değiştirmemiş... serviste polen filitresini veya hava filitresini degistirmek zorundamiyiz kendimiz disarda degistirme sansimiz var mi..baska nelere dikkat eymem gerek opulmemek icin)
Teşekkürler garantisi devam ediyor..onceki evraklari bi inceleyim ben...peki servisler sabit fiyat mi yoksa esneklik yapiyorlar mi..oncekiAracın garantisi devam etmesi için önceki servis bakımları takip edilir. Devam edTesekurleriyor ise polen filtresi istek dışı yapılabilir. Garantiniz devam etmiyor ise şanzıman yağını servisten alıp özel serviste değişim yapabilirsiniz.
Sabit fiyat değil. Çevrenizdeki bütün servisleri arayıp fiyat alın. Telefon ile pek pazarlık yapmazlar. Pazarlık için yüzyüze görüşmek gerekiyor. Motor yağı için servisler istediği yağı kullanıyor. Ne koyduklarını iyi öğrenin. Biraz fazla verip Honda'nın kendi yağından isteyebilirsiniz.Teşekkürler garantisi devam ediyor..onceki evraklari bi inceleyim ben...peki servisler sabit fiyat mi yoksa esneklik yapiyorlar mi..onceki
TeşekkürlerSabit fiyat değil. Çevrenizdeki bütün servisleri arayıp fiyat alın. Telefon ile pek pazarlık pek yapmazlar. Pazarlık için yüzden yüzyüze görüşmek gerekiyor. Motor yağı için servisler istediği yağı kullanıyor. Ne koyduklarını iyi öğrenin. Biraz fazla verip Honda'nın kendi yağından isteyebilirsiniz.