Soru sizeydi. Cevapla yapmamışım. Teşekkür ederim.Soru bana ise 25 bin bakımda şansıman yağı değiştirmiş önceki sahibi o yüzden yok
Eskişehir Ufuk Honda Yetkili Serviste bakım yaptıran var mı? Fiyatlar ve hizmet kalitesi nasıl?
Hocam Eskişehir ufuk hondayı tavsiye eder misiniz? Görüşleriniz nasıl? 10.000 bakımı için gidebilirim.Ben yazın yaptırdım özlem hanım ilgendi şanzıman yağı dahil polen hariç 1370 verdim Ankara her ikisi de 2200 sadece şanzıman yağına 900 istedi 530 verdim sadece tek kalem deki fark
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben yazın yaptırdım özlem hanım ilgendi şanzıman yağı dahil polen hariç 1370 verdim Ankara her ikisi de 2200 sadece şanzıman yağına 900 istedi 530 verdim sadece tek kalem deki fark
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen hocam. Hem fiyat olarak hem ilgi alaka olarak daha uygun ise neden olmasın. Hatta bakımlar aynı zamana denk gelirse Eskişehire arka arkaya bir çıkarma yapabiliriz deHocam cevap için çok teşekkürler. Biz Ankara'da yaşayan insanlar servis konusunda çok şanssızız gördüğünüz üzere İlgli alaka ve hızları nasıl. Cumartesi günü öğlen versek akşama çıkar mı sizce? Malum günübirlik giderim gibi...
Aynen hocam. Hem fiyat olarak hem ilgi alaka olarak daha uygun ise neden olmasın. Hatta bakımlar aynı zamana denk gelirse Eskişehire arka arkaya bir çıkarma yapabiliriz de
Hocam cevap için çok teşekkürler. Biz Ankara'da yaşayan insanlar servis konusunda çok şanssızız gördüğünüz üzere İlgli alaka ve hızları nasıl. Cumartesi günü öğlen versek akşama çıkar mı sizce? Malum günübirlik giderim gibi...